Quart de Volta tanca diumenge l'Open Girona BTT 2021

20/05/2021
BTT

Quart de Volta tanca diumenge l'Open Girona BTT 2021

Aquest diumenge 23 de maig, Quart (Gironès) serà l'escenari de la quarta i darrera prova de l'Open Girona BTT-Càrniques Celrà 2021, el tancament d'un calendari que ha passat per Castell d'Aro, La Jonquera i Sant Hilari Sacalm. Tant les categories open com les de promoció amb la Kids Cup tindran lloc a la matinal amb sortida davant del Pavelló Municipal.

Mario Sinués (TBikes BH-Amunt) i Gerard Blanch (CC Vilajuïga-Eobikes) ocupen els dos primers llocs de la classificació abans de la prova final, propers amb 254 i 252 punts, respectivament, seguit pels 200 d'Ever Alejandro Gómez (RR Bikers), guanyador en les seves dues participacions a Castell d'Aro i Sant Hilari, mentre que Meritxell Figueras (MMR Factory Racing) s'ha imposat a les tres proves disputades, i és seguida en la classificació per Jordina Muntadas (Corvi Team) i Ágata Safont (Mondepra-Radikalbikes). Consulta'n tota la informació.

A les 9h començaran les proves de base i a les 11h tindrà lloc la cursa dels grans. Abans caldrà confirmar la inscripció a la cursa i s’haurà de passar un control de temperatura. L’organització ha delimitat l’accés a les zones d’inscripció, arribada i zones d’equip al personal d’organització, àrbitres, ciclistes i tècnics acreditats, per complir amb els protocols Covid-19. Es demana la màxima prudència i responsabilitat a tothom que participi o estigui present a la cursa.  

La organització del Club Esportiu Quart de Volta ha previst circuits de 6 quilòmetres per les categories de cadet en amunt, 3 quilòmetres per a principiants, alevins i infantils i 0,6 quilòmetres per als prebenjamins i benjamins (Tota la informació dels circuits) per a les diferents categories. Aquest mateix dijous a les 24h tanca el termini d'inscripcions.

Els horaris de control de llicències, confirmació d’inscripcions i recollida de placa són:

  • 7:45 a 08:40: Promoció (fins Infantils)
  • 9:30 a 10:30: Elits, Sub23, Juniors, Màster 30-40-50-60, Cadets, Fèmines

Està previst fer dos lliuraments de premis, un a les 11:30h i un altre a les 14:00hores.