Quart tanca un Open Girona BTT - Càrniques Celrà amb molta participació

23/05/2021
BTT

Quart tanca un Open Girona BTT - Càrniques Celrà amb molta participació

Sota una bona organització del CE Quart de Volta, avui s'ha posat el punt i final a l'Open Girona BTT 2021 - Càrniques Celrà amb la darrera de les quatre proves previstes disputada a Quart, i de nou amb una alta participació amb 212 ciclistes en les proves Open i 243 en les proves de la Kids Cup.

Pel que fa a les proves de Kids Cup, s'ha hagut justament de fer curses separades per les categories prebenjamins i benjamins, ja que reunien entre ambdues uns 100 participants. Totes les curses han sortit rodades i no s'han lamentat accidents rellevants, de manera que tots els nens i nenes han pogut gaudir del circuit preparat per la organització i posar a prova el seu nivell. 

Les proves Open han estat ben disputades. Entre els que han fet 2 voltes al recorregut llarg, Mariona Ratera (Kenda Biciocasión Barcelona) en fèmines cadets i Blas Yébenes (Median Competición) en M60 han estat els vencedors. Tres voltes han fet els cadets masculins, fèmines juniors i M50, resultant vencedors Aleix Casanovas (Jufré Vic ETB), Rut Ratera (Kenda Biciocasión Barcelona) i Narcís Pujol (Súria Bicis Figueres), respectivament. D'entre els que han cobert 4 voltes al recorregut de 6 kms han assolit la victòria Adrian Cuéllar (BSix Jormat) en juniors masculins, Sergi Oller (Baix Ter CC) en M30, Tomàs Misser (El Corredor CC) en M40, Laura Terradas (Irontech Tecnic Ambisist Mediz) en fèmines elits, i Nerea Marfil (TBikes BH-Amunt CC) en fèmines S23. Finalment, en la darrera cursa del matí Guillem Cassú (Fornells de la Selva CC) en elits masculins i Aaron Genestar (Mondepra Radikalbikes) en S23 masculins han resultat vencedors.

Amb aquests resultats d'avui a Quart els vencedors/es de l'Open Girona BTT - Càrniques Celrà 2021 han estat:

  • Prebenjamins: Ona Reixach (Sant Gregori i el Llèmena) i Cesc Brugat (E CC Vilajuïga)
  • Benjamins: Mar Surrell (E CC Baix Ter) i Martí Garcia (E Infantil Olot)
  • Principiants: Laia Bragulat (E BTT Fornells) i Marc Danti (E Jufré Vic ETB)
  • Alevins: Emma Andreu (Bike Kids) i Gerard Estany (Bike Kids)
  • Infantils: Kyra Galí (E CC Vilajuiga) i Marc Pujol (E CC Baix Ter)
  • Cadets: Mariona Ratera (Kenda Biciocasión Barcelona) i Genís Vila (Jufré Vic ETB)
  • Juniors: Paula Barrosso (Mondepra Radikalbikes) i Adrian Cuellar (BSix Jormat)
  • S23:  Júlia Pujol (TerBikes - Baix Ter) i Martí Cateura (Edibikes CC)
  • Elits: Jordina Muntadas (Corvi Team) i Gerard Blanch (CC Vilajuïga EoBikes)
  • M30: Gemma Abant (Bicisprint EC) i Eloi Batllori (Bsix Jormat)
  • M40: Anna Coll (Jufré Vic ETB) i Antonio Olivares (Linbikes - Lefa Team)
  • M50: Narcís Pujol (Súria Bicis Figueres)
  • M60: Blas Yébenes (Medina Competición)

En l'entrega de trofeus hi han participat la regidora d'esports de l'Ajuntament de Quart Vanesa Larramendi, el Delegat de la FCC a Girona Carles Ferrer, i Pep Pujols (representant a Girona d'Esports de Gencat), qui assisitia pràcticament al seu darrer acte com a representant territorial d'Esports després d'una dècada al càrrec, i al qual la Delegació de la FCC de Girona vol agrair el seu suport durant aquests anys.

Aquest Open Girona BTT - Càrniques Celrà 2021 ha estat el més participatiu dels darrers anys, amb una mitjana de 250 nens i nenes en categories de Kids Cup per cursa, i més de 200 en categories Open, el que suposa en global gairebé més de 200 participants que els darrers anys, fet que demostra la bona salut del ciclisme català de BTT i gironí en particular, amb especial menció per les escoles de ciclisme de la demarcació. Les proves no s'haurien pogut dur a terme sense la determinació dels clubs organitzadors (CC Plata d'Aro, Tramuntana Xtrem CE, Sacalm Expres CC i CE Quart de Volta); la col·laboració dels Ajuntaments implicats (Castell d'Aro, La Jonquera, Sant Hilari Sacalm i Quart); i el suport dels patrocinadors i col·laboradors de l'Open: Càrniques Celrà (especialment els darrers 4 anys com a patrocinador principal), Olympia 2 i Inverse, així com la Diputació de Girona i la Delegació de Girona de la Generalitat de Catalunya.

El Delegat de Girona Carles Ferrer manifestava la seva "satisfacció per poder tirar endavant un Open amb quatre proves amb tot el context que teníem, i molt sorprés de l'alta participació tant en categories de promoció i categories Open". De cara a l'edició 2022 "haurem de fer les reflexions oportunes per millorar tot allò que puguem, per tirar endavant una nova edició de l'Open Provincial esperem amb igual participació i suport per part dels sponsors, clubs i institucions".