La Copa Catalana Internacional BTT arriba diumenge a la Vall de Lord

24/05/2021
BTT

La Copa Catalana Internacional BTT arriba diumenge a la Vall de Lord

La Copa Catalana Internacional BTT Biking Point 2021 arriba aquest proper diumenge dia 30 a la seva cinquena prova del campionat, que tindrà lloc a la Vall de Lord (Sant Llorenç de Morunys, Lleida).

Aquesta cita solsonenca és ja un clàssic dins el calendari de la Copa Catalana BTT, en el que ha estat present els darrers anys. Els participants es trobaran un circuit de 6 kms per volta amb tots els ingredients per poder gaudir d'una autèntica jornada de BTT. Hi podran prendre part els ciclistes de les categories cadet a màsters, tant masculins com fèmines. Les inscripcions es poden formalitzar en aquest enllaç.

Els horaris previstos per la jornada, que tindrà l'epicentre a la zona esportiva de Sant Llorenç de Morunys, són els següents:

  • 08:30h: Presa de temperatura, acreditació de llicències i dorsals (fins 30 minuts abans de cada sortida)
  • 09:00h: 1a Sortida (Cadet M/F, Junior Fèmines, M30 i M40 fèminesm i M40 M50 M60 masculins)
  • 10:40h: 2a Sortida (Elit fèmines, S23 fèmines, Junior masculí i M30 masculí)
  • 12:30h: 3a Sortida (Elit masculí i S23 masculí)
  • 14:00h: Entrega de premis

Després de les quatre primeres cites del campionat, el francès Víctor Koretzky encapçala la classificació general masculina de la CCI, amb un coixí de més de dos-cents punts sobre el català Cristofer Bosque (Biking Point), mentre que David Valero és tercer a la general. En fèmines, Rocío del Alba (BH Templo Cafès) lider amb només deu punts de marge sobre Txell Figueras (MMR Factiry Racing Team), amb Noemí Moreno en el tercer lloc provisional.

[Foto crèdits: Ocisport]