Un centenar de participants a la Copa Catalunya Infantil de Sant Joan Despí

20/06/2021

Sant Joan Despí (Baix Llobregat) va ser aquest cap de setmana seu d'una nova prova del calendari 2021 de la Copa Catalunya Infantil de carretera: un centenar de ciclistes de les categories entre pre-benjamí i infantil es van citar a la ciutat llobregatina per disputar una cursa habitual com és la 74ª Cursa de Festa Major-42è Memorial Gabriel Bosch.

La impecable organització del Club Ciclista Sant Joan Despí va permetre una tarda en què tan sols calia gaudir del ciclisme, en el circuit urbà habitual en els darrers anys amb un important desnivell que marcava la cursa a la recta final. Tan sols lamentar una caiguda de la que era la líder de la Copa Catalana en categoria infantil, Adriana Vargas (CC Palafrugell), a qui desitgem una ràpida recuperació.

Aquesta era la cinquena parada del calendari 2021 del calendari escolar de carretera, que tindrà una nova parada tot just la setmana vinent al circuit de Vinallop (Tortosa), amb inscripcions ja obertes.