Més de 100 participants a la Copa Catalunya Infantil de Vinallop

28/06/2021

El circuit de Vinallop (Tortosa) va acollir aquest darrere dissabte una matinal de Copa Catalunya Infantil de carretera en la que era la 10ª edició de la cursa que organitza la Penya Ciclista Baix Ebre. Una notable participació de 107 ciclistes de les categories entre pre-benjamí i infantils es van reunir per la sisena prova del calendari 2021 de ciclisme escolar de carretera (Tota la informació), amb una participació que va permetre fer curses separades entre nois i noies en categoria infantil en una gran matinal, on el sol i una mica de vent van ser els protagonistes.

Després d'una aturada durant el proper mes, la Copa Catalunya Infantil de carretera celebrarà la seva propera data amb la Cursa de Festa Major de Vila-seca el dia 31 de juliol.