El 5è BiCircuit Festival torna el proper cap de setmana

06/07/2021
Carretera

El 5è BiCircuit Festival torna el proper cap de setmana

Els dies 10 i 11 de juliol, el Circuit de Barcelona-Catalunya organitza la 5a edició el BiCircuit Festival, un cap de setmana dedicat exclusivament al món de la bicicleta que retorna aquest 2021 després de l'aturada obligada del darrer any.  Per cinquè any des del 2016 (només amb la excepció del 2020 per la pandèmia), la Federació Catalana de Ciclisme, col·labora en la organització del Bicircuit Festival.

Enguany, s'hi disputaran tres competicions oficials dels calendaris de la FCC amb els millors equips cadets, júniors, elits, màsters i de fèmines de tot el territori català. A més, tothom pot participar en les proves que s’organitzaran dissabte: 24, 12 i 6 hores de Resistència (Més informació); i pels federats, diumenge arribaran les competicions de la Copa Catalana per a les categories de cadets, júniors, sub23, elits, femines i màsters., de les quals ja n'hi ha les inscripcions obertes.

La prova per a elits formarà part del calendari de Copa Critèrium, que haurà arribat ja a la seva quarta parada després de la disputa del Memorial Josep Segú de La Garriga d'aquesta mateixa setmana. I també vindran d'un cap de setmana intens tant les fèmines elit/sub23, que tindran la sisena prova de Copa Catalana després d'un doble cap de setmana amb doble cita a La Garriga i Terrassa, mateix cas per a júniors i cadet.

  • NOTA IMPORTANT: Per protocols de protecció contra la Covid-19, el Circuit de Barcelona-Catalunya segueix tenint prohibit l'accés a públic. Per tant, es demana a tots els tècnics, acompanyants i personal amb funció en cursa (amb llicència o sense) que s'apuntin en el registre oficial per tal de poder tenir accés a les instal·lacions.

Programa BiCircuit Festival 11 de juliol:
    • 10:30h: Copa Catalana Fèmines cadet/Júniors + cadets masculins, 9 voltes, 43 kms. Inscripcions.
    • 12:00h: Copa Catalana Fèmines Sub23/Elits + Júniors,  12 voltes, 58 kms. Inscripcions.
    • 13:45h: Copa Critèrium Elits/Sub23 i Màsters 30/40 masculins, 16 voltes, 77 kms. Inscripcions.