Gran tarda de ciclisme al Memorial Josep Segú de La Garriga

04/07/2021

Prop de 175 ciclistes es van reunir la tarda d'aquest dissabte a La Garriga per celebrar el VII Memorial Josep Segú: la localitat del Vallès Oriental va acollir ahir quatre curses de carretera en un circuit preciós pel seu casc urbà en una prova que organitza el Club Ciclista La Garriga. Els elit/sub23 amb una prova puntuable per la Copa Critèrium, màsters 30 i 40 i la Copa Catalana de fèmines, júniors i cadet tenien la seva cita en un cap de setmana ple de competició.

En la prova dels elit, Abel Balderstone (Valverde Team-Tierra Fecundis) va rebre el premi a la seva gran temporada i va poder alçar-se amb la victòries en solitari. El resident al Centre d'Alt Rendiment de Banyoles va creuar la meta per davant de Diedrik Deelen (Ciclos Oleka) i Ricard Martín (Proton Cycling Academy). Era la darrera cursa d'una tarda en què ja hi havia hagut tres sortides més.

La tarda començava amb la prova de màsters, amb triomfs per Ricard Demiguel (Miami-Megabici) i Xavi Pérez (Pinturex-Team Lozano) en les categories màster 30 i màster 40, respectivament. Després vindria la prova de Copa Catalana Cadet, en què el líder de la competició Gerard Cano (Purito-Tadesan-Nuria) va poder celebrar el triomf gràcies a les bonificacions, mentre que la primera fèmina era la júnior Lucia Garcia (Costa Brava Mediterranean Foods).

Després competirien en la mateixa sortida la Copa Catalana de fèmines elit/sub23 i júniors masculins, amb victòria de Guillem Bel (Transluján-CC Mollet), sent acompanyat al podi pel ciclista de 1r any Iker Bernal i d'Ignasi Lambea (Finques Feliu), mentre que la líder de la Copa Catalana Mireia Benito (Massi-Tactic) era la primera entre les fèmines. Tant cadets com fèmines i júniors tenen un nou repte aquest diumenge a Terrassa.