Terrassa acull amb èxit el primer Memorial Ramon Tejedor de carretera

05/07/2021
Carretera

Terrassa acull amb èxit el primer Memorial Ramon Tejedor de carretera

El Polígon de Can Petit de Terrassa va acollir aquest diumenge una nova jornada de Copa Catalana de carretera amb motiu del Campionat de Terrassa-I Memorial Ramon Tejedor, proves per a fèmines, júnior i cadet que el Terrassa Ciclisme Club organitzava en el que era el seu LXIII Trofeu de Festa Major. Doblant amb el Memorial Josep Segú del dia anterior, en aquest ocasions van ser dues les sortides.

La matinal va començar amb la victòria a l'esprint del cadet Lluc Plana (Purito-Tadesan-Nuria) en un grup de sis davant de Pau Magrià (UC Vilanova-Autocars Sagalés) i Martí Pratginestós (Jufré Vic-ETB) en la primera sortida del dia, que va donar com a vencedores la júnior Estefania Jiménez (CAF Turkney Engineering) i la cadet Laia Bosch (Costa Brava Mediterranean Foods), dominadora enguany de la Copa d'Espanya de la seva categoria, que es van imposar amb voltes d'avantatge respecte a les seves rivals. El que ara és tercer classificat de la Copa Catalana darrere els seus companys d'equip Gerard Cano i Roger Pareta es refeia així d'una important caiguda patida en les darreres setmanes.

Pel que fa a la prova per a fèmines i juniors masculins, el triplet de l'equip Finques Feliu a l'esprint final amb el guanyador Ignasi Lambea, Sergi Galbany i Iker Bernal va marcar l'arribada en un grup capdavanter d'una vintena de ciclistes on també hi arribaven les tres primeres classificades entre les fèmines, la guanyadora per segon dia consecutiu Mireia Benito (Massi-Tactic) per davant d'Iris Gómez (Catema.cat) i la líder de la Copa d'Espanya elit a banda de vigent campiona de Catalunya CRI, Patricia Ortega (Massi-Tactic).

D'aquesta manera s'apropa l'eduqador d'una Copa Catalana de fèmines que després de cinc proves lideren Mireia Benito (Massi-Tactic) coma  elit i Laura Rodríguez (Genesis Track Cycling) com a sub23 i que tindrà una nova prova aquest proper cap de setmana en el BiCircuit Festival. D'igual manera ho serà per la resta de categories esmentades

Campionat de Terrassa - I Memorial Ramon Tejedor:

Fotografies: Natascha Chekannikova (www.natascha.es)