Prop de 140 màsters a la V Cursa Vila d'Esparreguera

19/07/2021

El passat diumenge 18 de juliol va tenir lloc a Esparreguera la 5a edició de la Cursa de màsters Vila d'Esparreguera, amb la participació de prop de 140 ciclistes. La cursa va moure la seva data habitual del mes de març degut a les restriccions a l'esport provocades per la pandèmia i enguany s'ha dut a terme en aquest mes de juliol amb la participació afegida de la categoria de màsters 30.  ​El club organitzador, Els Culets Vermells, a més va celebrar els seus primers 10 anys com a entitat ciclista.

La prova va ser molt selectiva per  la velocitat dels corredors i el recorregut de 80km amb més de 900m de desnivells positiu amb un dia especialment calorós. La victòria va ser per Antonio Mateos (RR Bikes) culminant una escapada de la mà de Javier Santamaría (AMBikes), que venia d'aconseguir medalla al Campionat d'Espanya. Els dos corredors es van desfer dels seus companys descapada a falta de 4 voltes evitant un sprint del grup d'escollits que es va avançar al pilot principal amb només una cinquantena de supervivents del prep de 120 corredors que prenien la sortida. Pel que fa als Master 60, que feien un total de 53km, la victoria va ser per Enric Hernández (Probike), que es va imposar a Federico Olmedillas del RCB Motor Begues.

El calendari català de veterans es reprendrà el proper 15 d'agost amb la disputa del 56è GP Festa Major de Malgrat de Mar.