Els francesos Gimenez i Levesque guanyen a Les Angles

03/08/2021
DHi

Els francesos Gimenez i Levesque guanyen a Les Angles

La Copa Catalana DH es va citar a l'estació hivernal francesa de Les Angles per la disputa de la Mordoride 2021, la tercera prova del calendari previst per aquest any, així com la Mordoride Kids puntuable pel calendari de Mini DH. En total s'hi van reunir fins a 230 participants, amb molta presència de ciclistes francesos.

La organització, a càrrec del club MTB les Angles, va proposar un recorregut exigent i molt ben valorat per part de tots els participants, que van destacar les facilitats en els remuntadors i l'espectacularitat de les traçades. A nivell competitiu, el fet de poder competir amb bikers francesos és un estímul pels descenders catalans, ja que França és una de les potències mundials de l'especialitat. En categoria masculina, la primer màniga va estar marcada per la humitat del terreny, un xic enfangat i amb algunes traçades delicades, que no permetria registrar els millors temps als bikers ni arriscar molt. El francès Dylan Levesque, un habitual de les Copes del Món, es mostrava molt segur tot i les condicions de la baixada i mrcava un crono de 2'41", al qual només s'apropaven els catalans Àlex Marín, Ignasi Jorba i Carlos Langelaan, i els francesos Rudy Cabirou, i Julien Piccolo. En la segona màniga, amb el terreny menys humit, els pilots millorarien els seus temps, però Levesque aconseguiria marcar un crono de 2'37" que seria definitiu. Marin es quedava a 1'3 segons només amb una egona baixada fantàstica, mentre que Carlos Langelaan aconseguia el tercer calaix del podi per davant dels germans Cabirou. Entre les fèmines, Nastasia i Viktoria Gimenez ocuparien les dues primeres posicions scratx, per davant de la cadet Lisa Boluladou i de la junior catalana Aina González Grimau, que es va quedar a només 3" de la tercera plaça. tot i així, la catalana aconseguiria el primer lloc en juniors.

Els vencedors per categories foren:

  • Infantil: Lilou Portal i Till Alran
  • Cadets: Lisa Bouladou i Adriel Pons
  • Junior: Aina González Grimau i Mathieu Leboucher
  • Elit: Nastasia Gimenez i Dylan Levesque
  • M30: Emmanuelle Marevery i Marc Cabirou
  • M40: Simeon Muller
  • M50: Jordi Lago
  • M60: Antonio Prat

Classificacions Copa Catalana DH Les Angles per categories
Classificacions MiniDH Kids Cup Les Angles per categories

La Copa Catalana retornarà a la competició el dia 29 d'agost a la Molina, mentre que el calendari de Mini DH Kids Cup es reprendrà el 4 de stembre a Fornells de la Selva.

[Foto: podi júnior, Aina González Grimau]