Alexandr Pliuschin s'imposa a la 3a Terra de Garnatxes

10/08/2021

El ciclista moldau Alexandr Pliuschin (Abudabhi Cycling Club) en la tercera edició de la Terra de Garnatxes de carretera, disputada enguany amb el format Open 17-49, i que va reunir fins a 147 ciclistes de totes les categories a la línia de sotida de Gandesa.

El recorregut plantejat pel CC Garnatxa Bikers constava de tres voltes a un recorregut trencacames de 30,3 kms fins acompletar els 91 kms de cursa. Pliuschin, ex-professional de carretera, es va presentar en solitari a la línia d'arribada després de 2h i 22' de cursa, treient una mica més d'un minut a un primer grup d'unes 25 unitats que va decidir els altres llocs del podi a l'sprint, en el que el junior Ricard Fitó (Translujan Mollet) imposava la seva punta de velocitat per davant el S23 José Antonio Naharro (Conservas Hoya). Van poder completar la cursa 62 ciclistes, i en les diferents categories van resultar vencedors:

• Junior: Ricard Fitó (Translujan CC Mollet)
  • S23: José Antonio Naharro (Conservas Hoya)
  • Elit: Alexandr Pliuschin (Abudabhi Cycling Club)
  • M30: Ricard De Miguel (Miami Megabici CC)
  • M40: Jose Felix Talledo (Lefa Team CC)
  • M50: Javier Santamaria (Grupo El Reloj Ambikes)
  • Equips: Ayala Cycling Team