La Galera i el Pla de Santa Maria, doble cita per la Copa Critèrium

10/08/2021
Carretera

La Galera i el Pla de Santa Maria, doble cita per la Copa Critèrium

El calendari de Copa Critèrium prén embranzida, com ja és habitual, en l'època estival i aquesta setmana els ciclistes tindran una doble cita puntuable.

Aquest divendres dia 13 d'agost es disputarà el Trofeu Sant Llorenç a La Galera (Montsià), una cita que arriba a la seva 37a edició i que enguany salta de la Copa Catalana Junior a la Copa Critèrium masculina, essent la sisena prova puntuable del calendari. La cursa, que sortirà a les 10.00h del Carrer Major, discorrerà per un circuit de 7,5 kms al que es donaran 12 voltes fins a completar els 90 kms del total previstos. L'organització anirà a càrrec del Club Esportiu Promoevents, i les inscripcions ja es poden fer fins dimecres a les 23.59h a través d'aquest enllaç.

El dilluns dia 16 d'agost serà el torn de la 45ª edició de la Cursa Ciclista El Pla de Santa Maria - Trofeu Joan Barrabam, setena prova del calendari de Copa Critèrium en el que aquesta prova ja n'és tot un clàssic amb el seu circuit urbà de poc més d'1km al que es van donant voltes fins a cobrir els 65kms previstos en la cursa, organitzada pel Club Esportiu Promoevents. En la darrera edició disputada el 2019, Erik Martorell en resultava vencedor per davant del desaparegut Modest Capell, qui fou el vencedor final de la darrera Copa Critèrium disputada, ja que el 2020 el calendari no va tirar endavant degut a la pandèmia. Les inscripcions seran obertes fins dijous a les 23.59h en aquest enllaç.

El mes d'agost resoldrà la Copa Critèrium 2021 amb les últimes quatre proves del calendari. De moment, el ciclista del Proton Cycling Academy Àlex Ulloa lidera la general amb 135 punts, 22 més que el seu principal rival fins al moment Abel Balderstone (Valverde Team), mentre que Carlos López (Proton Cycling Academy) és tercer amb 70 punts.

[Foto: Joan Marin, darrer vencedor junior a La Galera]