El 68è GP Ripoll – 27è Memorial Fermí Pujol, aquest dissabte

18/08/2021
Carretera

El 68è GP Ripoll – 27è Memorial Fermí Pujol, aquest dissabte

Dissabte 21 d’agost, tindrà lloc una nova edició de la clàssica cursa del calendari gironí, la Ripoll-Vallter 2000, que enguany serà el 68è GP Ripoll – 27è Memorial Fermí Pujol, en record del desaparegut expresident de l’entitat.

La sortida es farà novament des de la Plaça del l’Ajuntament, al costat de l’emblemàtic Monestir de Santa Maria de Ripoll, a les 16h. Un cop donada la sortida es recorrerà la distància entre la capital del Ripollès i la coneguda estació gironina d’esquí de Vallter2000, passant per Sant Joan de les Abadesses, Sant Pau de Segúries, fins a Camprodon, per iniciar la pujada cap a Setcases i acabar a l’estació. Poden participar al ser categoria Open, totes les categories des de Júniors fins a Màster 60, masculins i femenins. Algunes d’aquestes categories faran un recorregut més curt, amb sortida a Sant Pau de Segúries. 

Les inscripcions es poden fer a www.ciclisme.cat fins arribar al màxim de 200 participants. No hi hauran inscripcions presencials i cal portar els dorsals de la temporada de carretera, i si no en disposa s’assignarà un per aquesta prova.

L’any passat el vencedor va ser Ferran Robert (Lizarte) després d’una lluita frec a frec amb David Gijón i Guillem Sánchez, tots dos corredors de l’equip Antiga Casa Bellsolà. En categoria femení la victòria va ser per Martina Moreno (Massi-Tactic) per davant de Silvia Zuñiga (Catema) i Emma Ortiz (Sopela).

Com cada any, s’obsequiarà al guanyador femení i masculí amb el mallot Olympia2 que els acreditarà com a millors escaladors, a més dels corresponents trofeus pels tres primers classificats de cada categoria.

[Foto crèdits: Marc Garcia]