El pilot cadet es cita aquest cap de setmana al Memorial Antonio Miguel Ramírez

08/09/2021
Carretera

El pilot cadet es cita aquest cap de setmana al Memorial Antonio Miguel Ramírez

Aquest proper cap de setmana, dies 11 i 12 de setembre, el pilot català cadet de carretera té una de les seves cites més representantives de l'any amb la disputa del Memorial Antonio Miguel Ramírez, que enguany arriba a la seva 12ª edició. El Club Ciclista Palafrugell organitza després d'un any d'absència per la pandèmia la prova per etapes en memòria de l’Antonio Miguel Ramírez, impulsor del ciclisme a la població empordanesa.

Els corredores cadets i júniors fèmines tenen les inscripcions obertes (fins dijous a les 24h) a la cursa, que consta de dues etapes en línia. Tradicionalment amb gran acollida també entre equips francesos, valencians o bascos, pel Memorial Antonio Miguel han guanyat importants corredors que després s'han fet grans en les categories reines, com és el cas recent de Juan Ayuso (vencedor 2017, 2018), ara precoç professional a les files de l'equip UAE Team Emirates.

La primera etapa de dissabte tindrà la seva sortida a les 17:00h al Passeig del Dr. Lluís Pericot de Begur, on també hi estarà situada l'arribada després de 50 quilòmetres de recorregut amb tres passos puntuables de muntanya i fins i tot algun tram de terra per la Platja de Pals.  Per la seva banda, diumenge la sortida serà a les 9:00h des de la Plaça Antonio Miguel de Palafrugell, en una segona etapa de 60 quilòmetres de recorregut, que també comptarà amb alguns trams d'sterrato en la pujada a Gualta.

La 11ª edició del Memorial Antonio Miguel Ramírez es va celebrar l'any 2019, amb victòria per al ciclista basc Beñat Carbayeda.