​La marxa BTT Transbessons de Juneda assoleix les 20 edicions

28/09/2021
BTT

​La marxa BTT Transbessons de Juneda assoleix les 20 edicions

La marxa en BTT Transbessons de Juneda arribarà el proper diumenge dia 3 a les 20 edicions, consolidant-se com un dels referents de les marxes en BTT a les Terres de Ponent, sota l'organització del Club Ciclista Colla la Pedalada de Juneda.

L'esdeveniment, que va nèixer amb l'objectiu de donar a conèixer l'Espai d'Interés Natural Els Bessons, situat a cavall dels termes municipals de Juneda, Cervià de les Garrigues i Borges Blanques i per on discorren bona part dels recorreguts, s'ha mantingut ferm amb el pas dels anys, sempre amb una política molt determinada i amb una filosofia de marxa BTT en l'ampli sentit del terme: sense podis ni premis, i amb l'objectiu de gaudir de la BTT i de l'entorn, sense que això vagi en detriment de fer uns recorreguts que, especialment en el cas del circuit llarg, sempre s'han caracteritzat per ser prou exigents. 

L'organització ha previst dos recorreguts per aquesta ocasió: un de llarg de 55kms i un de curt més senzill de 35kms. La sortida està prevista de 200 en 200 participants al pavelló municipal de Juneda a les 09h del matí (primer els del recorregut llarg, i després els del curt, seguint amb la normativa Covid). Tots els participants rebran un obsequi i bocata + beguda al finalitzar la marxa. Les inscripcions són obertes en aquest enllaç 

Més informació