El Monestir de Les Avellanes, segona parada del Open Lleida BTT

29/09/2021
BTT

El Monestir de Les Avellanes, segona parada del Open Lleida BTT

La Serra de l’Obaga del Convent, a tocar del Monestir de Les Avellanes, serà l’escenari de la segona prova del Open Lleida BTT – Lafuente Ambulàncies 2021, després de la cita inaugural a la Sentiu de Sió – Serra d’Almenara del passat dia 04 de setembre.

El club Noguera SportBike AE ha estat l’encarregat de treballar durant les darreres setmanes en una proposta de recorreguts que de ben segur  posarà a prova les habilitats dels ciclistes. Les categories de promoció Kids (principiants, alevins i infantils) tindran un recorregut de 1,5 kms per volta, en el que donaran diferents voltes en funció de la categoria, mentre que el recorregut de les categories Open (cadets a màsters) tindrà 4,7 kms per volta. Es tracta d’un recorregut amb tots els ingredients per gaudir d’una bona cursa d’XCO, amb pujades, corriols, ziga-zagues… dissenyat i treballat per esdevenir un recorregut de referència en aquesta zona.

Els horaris previstos per la prova són els següents:

  • 07.45h: control de llicències i xips
  • 9:00h: 1a sortida cursa Kids Cup (Principiants, Alevins i Infantils)
  • 10:30h: 2a sortida Categories Cadet, Fem Cadet, M50 i M60 (3 voltes), Fem junior i M40 (4 voltes), i Fem S23 i Fem Elit (5 voltes)
  • 10:45h: Lliurament de premis categories Kids Cup
  • 12:00h: 3a sortida Categories Junior i M30 (4 voltes), i S23, Elit (5 voltes)
  • 13:30h: Lliurament de premis categories Open

Les inscripcions seran obertes fins dijous dia 30/09 a les 23.59h alssegüents enllaços:

Com en la resta de proves del Open Lleida, comptarem amb l’assistència mèdica de Lafuente, i amb el suport de Tuga, Alemany, i Traumare.

Més informació