Comunicat oficial: Eleccions a la Federació Catalana de Ciclisme 2021

29/09/2021
Federació

Comunicat oficial: Eleccions a la Federació Catalana de Ciclisme 2021

D'acord amb amb els estatuts de la Federació Catalana de Ciclisme, s'han iniciat els tràmits administratius per la convocatòria d'Eleccions a la presidència i membres de la Junta directiva, a celebrar abans del dia 4 de desembre de 2021, data en què finalitza l'actual legislatura.

Amb data 23 de setembre, la FCC va enviar a tots els clubs afiliats i en estat d'alta, la convocatòria de l'Assemblea General Extraordinària, que es portarà a terme per via telemàtica (a través de la plataforma Zoom) el dia 23 d'octubre a les 10.30h en primera convocatòria. En aquesta Assemblea s'haurà d'aprovar el Reglament Electoral, el Calendari Electoral, i procedir a l'elecció dels membres de la Junta Electoral.

Els documents per ser aprovats en Assemblea estan a disposició dels clubs en l'apartat Eleccions a la FCC 2021, que podeu trobar a la portada del web ciclisme.cat.

La Junta Directiva també ha decidit posar a disposició dels possibles candidats el document oficial i únic per demanar als clubs afilitas a la FCC l'aval per president, que podeu trobar en el mateix apartat del web.

Junta Directiva FCC
Barcelona, 28/09/2021