Jofre Cullell i Jordina Muntadas, guanyadors al CX de La Garriga

17/10/2021
Ciclocròs

Jofre Cullell i Jordina Muntadas, guanyadors al CX de La Garriga

El VI Ciclocròs de La Garriga (Vallès Oriental) ha estat aquest diumenge 17 d'octubre l'escenari d'una prova d'aquesta potent modalitat hivernal, que aquest 2021 recupera l'important calendari català que en gran part va haver d'estat aturat la darrera temporada per la pandèmia. 200 inscrits, sumant-li els 108 de les categories infantils (Més informació de les proves infantils), s'han reunit al circuit vallesà per competir en el circuit proposat per la organització del Club Ciclista La Garriga.

La prova elit ha tingut una competició de luxe, que ha acabat amb la victòria de l'olímpic de BTT Jofre Cullell (Primaflor-Mondraker), guanyador en aquest mateix circuit del títol de campió català 2018, que ha estat acompanyat al podi per l'històric Tomi Misser, que torna a la categoria elit on va aconseguir el títol autonòmic el 2019 després d'una temporada com a màster, i amb Xavi Ariza (La Torreta Bike) en tercera posició, mentre que David Domínguez s'imposava entre els sub23 amb la 6ª posició absoluta i Josep Chavarría ho feia entre els màster 30.

En la prova femenina, Jordina Muntadas (Corvi Team) s'ha imposat davant de Blanca Vallès (Club Ciclista Fornells) i la múltiple campiona catalana de la disciplina Veerle Cleiren (Montbike Cycling Team), amb domini en categoria júnior de Laia Bosch (Costa Brava Mediterranean Foods) davant de Marta Cano (BGTeam-HTI), estrenant categoria després de dominar la temporada catalana i estatal cadet de carretera i BTT, respectivament. En la mateixa sortida, el vigent campió d'Espanya cadet de la modalitat Carlos Gámez (Club Ciclista Lliçà d'Amunt) s'ha endut l'esprint júnior davant Adrià Franquesa (Bikesports-Ford Nicolás).

Finalment, entre els màsters, s'han viscut finals apretats com en màster 40 entre el vencedor Marc Clapés (Corvi Team) i Arnau Rota (Biketraining), en màster 50 entre Francesc Xavier Carnicer (Massi Club Ciclista) per davant de Joan Antoni Asensio (Trèvol Bikesports), mentre que René Ives (Club Ciclista Montornès) ha dominat entre les màster 60.

El Ciclocross Vila de Masquefa del proper 31 d'octubre serà la propera parada d'una Copa Catalana de CX 2021 (Tota la informació) que amb la d'avui sumava la seva tercera data després del cap de setmana inicial a Les Franqueses del Vallès.

Guanyadors CX La Garriga 2021:

  • Elit masculí: Jofre Cullell (Primaflor Mondraker)
  • Fèmines: Jordina Muntadas (Corvi Team)
  • Sub23: David Domínguez (Globalia Artes Gráficas-Salamanca) i Marta Martínez (Corvi Team)
  • Júnior: Carlos Gámez (Club Ciclista Lliçà d'Amunt) i Laia Bosch (Costa Brava Mediterranean Foods)
  • Cadet: Roc Cubí (Jufré Vic-ETB) i Marina Javierre (Squadra Sterrato)
  • Fèmines màster: Yolanda Pereira (Addict Bikes)
  • Màster 30: Josep Chavarría (Cloot Factory Team)
  • Màster 40: Marc Clapés (Corvi Team)
  • Màster 50: Francesc Xavier Carnicer (Massi Club Ciclista)
  • Màster 60: René Ives (Club Ciclista Montornès)
  • Totes les classificacions completes.