Blanca Vallés i Jofre Cullell s'imposen al CX de Masquefa

01/11/2021
Ciclocròs

La quarta cita del calendari de la Copa Catalana Ciclocròs 2021 es va celebrar aquest diumenge passat al IV Ciclocorss Vila de Masquefa (Anoia), en un recorregut de 2,7kms per volta organitzat pel CC Masquefa.

Foren 194 els ciclistes inscrits en les categories Open, el que demostra un cop més la bona salut d'aquesta disciplina a Catalunya. Entre les fèmines, i amb l'absència de la líder de la competició Jordina Muntadas, la lleidatana Blanca Vallés (Fornells de la Selva CC) no va desaprofitar l'ocasió i va acopnseguir la seva primera victòria CX de la temporada, després de fer una cursa pràcticament perfecta treient molta avantatge a totes les seves rivals. Veerle Cleiren (Motbike Cycling Team) fou segona, mentre que Elisabeth Escursell (Meruelo CC) va completar el podi. Amb aquesta resultats, Vallés es situa líder de la Copa Catalana, Cleiren ascendeix al segon lloc de la general i Muntadas passa a ser tercera. Pel que fa a la cursa masculina, la segona aparició del gironí Jofre Cullell (Primaflor Mondraker) a la Copa Catalana 2021 es va saldar amb una nova victòria, la segona conscutiva, després de mostrar-se superior a tots els seus rivals. El líder de la Copa Xavier Ariza (La Torreta Bike) fou segons a gairebé un minut de Cullell, mentre que Marc Romero (BH Team HTI) va ocupar el tercer esglaó del podi. Amb aquests resuñtats, Ariza consolida el seu liderat, amb un coixí de 25 punts sobre Àlex Ruiz (Valverde Team), qui fou 4t a Masquefa, mentre que Cullell ascendeix a la tercera plaça general.

Els vencedors de les categories Open del IV Ciclocross Vila de Masquefa van ser:

• Cadets: Sílvia Cuatrecasas (Mondpra RadikalBikes) i Roc Cubí (Jufré Vic ETB)
  • Juniors: Marta Cano (BG Team HTI) i Adrià Franquesa (UCV Bikespots Ford Nicolás)
  • S23: Nil Solà (Biking Point) i Marta Martínez (Corvi Team)
  • Elit: Blanca Vallés (Fornells de la Selva CC) i Jofre Cullell (Primaflor Mondraker)
  • M30: Yolanda Pereira (Addict Bikes) i Josep Chavarria (Cloot Factory Team)
  • M40: Carmen Medina (Medina Competición) i Xavier Jornet (Catalunya Sud CC)
  • M50: Joan Antoni Asensio (Trevol Bikesports CC)
  • M60: Pere Batllori (Bsix Jormat)

Classificacions Open IV Ciclocross Vila de Masquefa
Classificacions Generals Copa Catalana Ciclocorss (després Masquefa)

Pel que fa a les categories de promoció, les diferents curses van reunir un total de 114 ciclistes, on com sempre es van veure proves molt igualades tot i la disparitat de bicicletes (al estar permesa la BTT) i que els ciclistes ja competeixen amb la categoria 2022, el que fa que molts/es estrenin categoria amb el ciclocross.

Ordres d'arribada Promoció IV Ciclocross Vila de Masquefa

La propera cita de la Copa Catalana Ciclocross 2021 es disputarà el 14 de novembre a Manresa.

[Foto crèdits: Natascha Chekannikova @natascha.es]