La Santa Vall, escenari d'inici de la Copa Catalana de Marató BTT

06/03/2022
Marató

La Santa Vall, escenari d'inici de la Copa Catalana de Marató BTT

La Santa Vall ha estat aquest diumenge 6 de març l'escenari d'inici de la Copa Catalana de Marató BTT, que per aquest 2022 compta amb cinc dates puntuables en el calendari. Sant Gregori s'ha omplert amb una gran participació en l'esdeveniment organitzat per Klassmark, que comptava també amb proves de gravel i per equips. La localitat de la Vall de Llémena, a escassos cinc minuts de la ciutat de Girona, ha tornat a ser protagonista d'una gran jornada.

Tota una campiona europea d'Ultramarató com Ramona Gabriel (Mig Segre Bike Club) i l'alemany David List (Lexware Mountain bike) han estat els vencedors de la prova Marató, que comptava amb un recorregut de 55 quilòmetres i uns 1500 metres de desnivell positiu. L'alemany David List s'adjudicava la victòria amb un temps de 2h24m18s superant en un esprint d'infart al francès Hugo Drechou i al neerlandès Hans Becking, de l'equip català Buff-Megamo. La 'foto finish' ha dictat sentència en un final taquicàrdic. En la lluita femenina, Ramona Gabriel ha aturat el cronòmetre en 3h15m47s per alçar-se amb el títol a Sant Gregori. Sara Gay i Sonia Quiroga han obtingut les altres dues places del podi. Tots ells han gaudit d'un autèntic parc d'atraccions amb corriols de somni. 
 
El V Open Escapa de Torrelles de Foix, que organitzarà el club Open Natura el pròxim 3 d'abril, serà la següent cita d'aquesta Copa Catalana de Marató BTT.

La Santa Vall MTB masculí:
1. David List (Lexware Mountain bike) - 2h24m18s
2. Hugo Drechou (Buff-Megamo MTB) - 2h24m18s
3. Hans Becking (Buff-Megamo MTB) - 2h24m25s
 
La Santa Vall MTB femení:
1. Ramona Gabriel (Mig Segre Bike Club) - 3h15m47s
2. Sara Gay (Biking Point) - 3h19m38s
3. Sonia Quiroga (RR Bikers) - 3h21m24s