Torregrossa, seu del Campionat de Catalunya CRI per a totes les categories

05/04/2022
Carretera

Torregrossa, seu del Campionat de Catalunya CRI per a totes les categories

Torregrossa serà l'escenari el proper dissabte dia 9 d'abril a la tarda de la disputa dels Campionats de Catalunya de Contrarellotge Individual (CRI) de les categories cadets a màsters, i també paraciclisme, en un esdeveniment organitzat pel CC Torregrossa amb el suport de l'Ajuntament de la localitat i la Federació Catalana de Ciclisme.

La petita vila del Pla d'Urgell, en la que també s'organitza la darrera Gran Clàssica de la temporada a inicis d'octubre en homenatge a Modest Capell, ha preparat dos circuits per coronar els campions/es 2022 de l'especialitat contra el cronòmetre. La categoria S23 i elits, tant masculina com fèmines, tindran un recorregut de 17 kms eminentment pla i sense dificultats tècniques en el que la força i la postura sobre la bicicleta seran decisives. Només els canvis de sentit i el pas per algunes rotondes trencaran el ritme dels ciclistes, en un recorregut que els portarà primer en sentit Margalef-N240, per retornar a Torregrossa després i dirigir-se en el tram final fins a les immediacions de Juneda, per retornar al punt d'inici per completar el recorregut. La resta de categories completaran el recorregut curt de poc més d'11 quilòmetres, que és idèntic que l'anterior però sense el tram final cap a Juneda. Edgar Curto i Patrícia Ortega foren els més ràpids l'any passat a El Bruc.

L'acreditació de llicències i dorsals es farà a la zona de d'arribada, a tocar del Centre Cívic, a patir de les 13.45h, mentre que la primera sortida està prevista a les 15h. L'ordre de les sortides i els temps entre ciclistes es determinaran un cop s'hagi tancat les inscripcions, tot i que els i les ciclistes del recorregut llarg seran els darrers en sortir per un tema de logística amb les carreteres per les que discorre la prova. La organització disposarà de motos i vehicles d'acompanyament per aquells ciclistes que no en portin, així com zona d'assistència mecànica i pantalla de seguiment de resultats. 

Les inscripcions seran obertes fins dimarts a les 23.59h en el següent enllaç: