L'Open Escapa de Torrelles de Foix va acollir la segona cita de Copa Catalana de Marató BTT

04/04/2022
Marató

L'Open Escapa by Kenda de Torrelles de Foix (Alt Penedès), prova del circuit que organitza el Club Open Natura BTT, va ser la seu de la segona prova de la Copa Catalana de Marato BTT 2022. En uns circuits espectaculars amb un dia amb molt de fred i aire, els bikers van gaudir de tres recorreguts de 22km, 48km i el competitiu de de Marató de 60km amb 1780m de desnivell.

La prova va ser molt disputada entre el guanyador de la primera prova Nil Garcia (RRBikers), Llibert Mill (CCLa Marca) i Victor Fernandez (Kenda Biciocasion Barcelona), que va marcar un ritme molt fort fins que Llibert Mill, que corria en un terreny perfectament conegut per ell, va fer un atac final per imposar-se a la línia d'arribada seguit per Nil Garcia i Victor Fernandez.

En categoria femenina, Ramona Gabriel (Mig Segre Bike Club) va imposar un ritme molt alt desde el moment de sortida i es va imposar a las seves rivals Irene Martinez (73 Factory-Eco) i Carla Boj (Addict Bikes Team) que van arribar segona i tercera, respectivament.

El liderat de la Copa Catalana l'han agafat Nil Garcia i Ramona Gabriel, també vencedora de la prova inicial a La Santa Vall de Sant Gregori, i la competició es reprendrà al GarriguesBike de Castelldans, el pròxim 4 de juny. Per la seva banda, la propera prova del circuit Open Escapa by Kenda (Més informació) serà a la poblacio tarragonina de El Catllar el proper dia 8 de maig.