La Copa Catalana d'Ultramarató BTT 2022 s'estrena amb èxit amb l'Ebre Xtrem de Riba-roja

10/04/2022
Ultramarató

Aquest dissabte 9 d'abril es va celebrar amb seu a Riba-roja d'Ebre (la Ribera d'Ebre) la primera edició de l'Ebre Xtrem, prova que servia a més de tret de sortida del reinstaurat calendari de la Copa Catalana d'Ultramarató BTT per aquesta temporada 2022.

Més de 150 participants es van citar en l'estrena de la prova organitza pel Club Ciclista Riba-Roja d'Ebre, més d'una vuitatena en la seva vessant competitiva, en una prova molt celebrada per tots els participants tant per la seva organització com per l'espectacular recorregut. 133 quilòmetres de recorregut amb 3.450m de desnivell positiu acumulat esperaven als participants, que van entomar el repte en una jornada ideal per gaudir del ciclisme i l'entorn de la Ribera d'Ebre.

Pau Marzà (Gobik Factory) va ser el vencedor de la jornada, acompanyat en el podi per Sergio Gutiérrez (Biking Point) i per l'incombustible Llibert Mill (CC La Marca), vigent subcampió europeu de l'especialitat. Els tres van ser els principals dominadors de la jornada juntament amb Guillem Muñoz (Edibikes, 5è a la darrera Pedals de Foc Non Stop), que finalment es va veure obligat a abandonar la prova per una caiguda.

Una gran estrena per l'Ebrextrem, amb un gran feedback per part de tots els implicats en un esdeveniment que arriba per quedar-se, consolidar-se com a marca, donar valor a la zona i guanyar un lloc fixe en el calendari d'ultramarató. Justament, el calendari de la Copa Catalana d'Ultramarató 2022 (Més informació) continuarà el pròxim 14 de maig amb la disputa de l'Ultrabike BTT de Vic.