La prova ciclista El Timbaler tornarà al Bruc per proclamar nous campions de Catalunya màster

25/04/2022
Carretera

La prova ciclista El Timbaler tornarà al Bruc per proclamar nous campions de Catalunya màster

Ja està tot llest pel dia 1 de maig donar la sortida a la segona edició de la Prova Ciclista El Timbaler, que novament organitzem els clubs ciclistes Els Culets Vermells i Bruckers juntament amb l’Ajuntament del Bruc. Després de que la primera edició acollís els campionats de CRI, enguany la prova serà la seu dels Campionats de Catalunya Màsters en línia masculins i vestirà als campions de Màsters 30, 40, 50 i 60.

La prova constarà de dues curses, la primera a les 9 del matí donarà la sortida als M30 i M40 amb un recorregut de 87 km i la segona cursa sortirà a les 11:45 per M50 i M60 amb una distància de 63 km per proclamar al campió de Catalunya de cada categoria. Les dues proves es disputaran per les carreteres que envolten la Muntanya de Montserrat pels municipis del Bruc, Sant Salvador de Guardiola, Manresa, Marganell, Castellbell i el Vilar, Monistrol i Collbató. Tot un territori de mitja muntanya amb constants pujades i baixades on destaquen les pujades al Coll de Can Maçana, al Coll de l'Arboç i L'Alt de Collbató. La duresa d’aquests recorreguts de ben segur que marcarà la resolució de les curses.

Durant la tarda del passat dimecres dia 20 d’abril, els representats dels clubs, Lluís Grau i Francisco Ramos, juntament amb l'alcaldessa del Bruc, Bàrbara Ortuño, i el regidor d’esports Cristian López, van fer oficial la presentació del cartell d’aquesta segona edició, que té les seves inscripcions obertes fins el pròxim dimarts.