El Pump Track de Salt acull la cronometrada solidària Fun(d) Fest

22/04/2022

El Pump Track de Salt acull la cronometrada solidària Fun(d) Fest

El pròxim dissabte 21 de maig se celebrarà la primera Fun(d) Fest, una cronometrada solidaria que tindrà lloc al Pump Track de Salt. La prova es celebrarà de 10 a 14h. El "Fun(d) Fest" és la primera activitat vinculada al ciclisme que es celebra al PumpTrack de Salt de manera oficial i oberta a ciclistes de més de 10 anys, organitzada per Frodeno Fun(d), el projecte social dels triatletes Emma i Jan Frodeno en col·laboració amb Girona Gravity Club Ciclista i l'Ajuntament de Salt.

L’empresa Tic Tac Crono serà l’encarregada de cronometrar de manera precisa tots els participants que vulguin formar part d’aquesta festa. No es tracta d’una competició sinó de posar-se a prova a un mateix/a i intentar fer la volta al Pump Track el més ràpid possible. Cada participant tindrà dues oportunitats per millorar el seu temps i optar al podium. Els tres primers rebran premis de marques de rellevància en el sector del ciclisme com Blub, Canyon, All mountain Style i Ryzon.

A més. en motiu de la celebració del Food Truck Market. tots els participants de la cronometrada tindran una beguda gratuita i els guanyadors un àpat per dues persones al food truck que més els hi agradi. L’empresa Komoot, una empresa alemanya creadora d’una app de navegació i planificació de rutes d’aventura i a l’aire lliure, ha patrocinat aquesta activitat, per tal de promoure l’activitat outdoor entre els més joves ens nous espais com els pump tracks que s’estan posant tan de moda.

Tothom que vulgui participar a la crono s'haurà d'inscriure a través de la web www.frodeno.fund. Els menors d'edat, fins a 16 anys, gaudiran d'inscripció gratuïta i els més grans de 15 anys, hauran de col·laborar amb una donació de 15€ (federats). Diners que es destinaran íntegrament als projectes socials realitzats des de Frodeno Fun(d).

Frodeno Fun(d) oferirà material (bicicleta dirt, casc, protectors) a tots aquells que no en tinguin. Per altra banda, els que prefereixin no participar a la cronometrada però vulguin recolzar aquest projecte social impulsor del ciclisme i els hàbits saludables en els més petits, poden optar pel dorsal 00 i fer una donació que anirà directe a fer créixer tots els projectes que tenim engegats avui en dia com són el programa escolar a Salt per nens de 5è,6è i 1r i 2n d’ESO, el Juguem (activitat extraescolar impulsada per l’Ajuntament de Salt) i el project Impulse Girls, un grup de noies adolescents provinents del Casal dels Infants.

Horaris Fun(d) Fest:
10:00 Escalfament crono infantil (fins a 14 anys)
10:30-11:30 Crono infantil (classificació i final)
11:30 Escalfament crono de patinatge.
11:30-12:00 Crono de patinatge (classificació i final)
12:00 Escalfament crono femení
12:15–12:45 Crono femení (classificació i final)
12:45 Escalfament crono masculí
13:00–13:30 Crono masculí (classificació i final)
13:45 Trofeus