Terrassa acull el Campionat de Catalunya de cronogimkana infantil

24/04/2022
Carretera

Terrassa acull el Campionat de Catalunya de cronogimkana infantil

Més d'una cinquantena de participants s'han reunit aquest dissabte 23 d'abril a Terrassa per la disputa del Campionat de Catalunya de cronogimkana infantil 2022. Sota la organització del Terrassa Ciclisme Club, les intal·lacions del Decathlon van acollir la jornada, on les principals escoles de ciclisme de carretera de Catalunya van poder gaudir de les proves d'habilitats.

Seguint amb les novetats en la normativa 2022, van haver-hi títols en el Campionat de Catalunya per a les categories infantils, que van coronar a Marina Fernández i Fran Alemany (Club Ciclista Sant Boi) com a campions catalans de cronogimkana de categoria infantil. Per la seva banda, també es va entregar el premi per equips al Club Ciclista Sant Boi en una classificació que reconeixia la participació i els podis en les proves principiant, aleví i infantil, seguit de l'Escola Ciclisme Vallès i el Jufré Vic-ETB.

El calendari escolar de carretera tenia l'endemà una nova cita amb la Copa Catalunya Infantil de carretera a Mont-roig del Camp.

Campionat de Catalunya Cronogmkana Infantil 2022:

Infantil fèmines:

  1. Marina Fernández (CC Sant Boi)
  2. Naia Torrent (Noel-Tadesan)
  3. Adriana Vargas (CC Palafrugell)

Infantil masculí:

  1. Fran Alemany (CC Sant Boi)
  2. Raul Masana (CC Sant Boi)
  3. Jan Rueda (EC Vallès)

Per equips:

  1. Club Ciclista Sant Boi
  2. Escola Ciclisme Vallès
  3. Jufré Vic-ETB

Tota la informació i classificacions del Campionat de Catalunya de cronogimkana infantil 2022.