El 3r Trofeu Vila de Juneda retorna amb prova per a fèmines i júniors

02/05/2022
Carretera

El 3r Trofeu Vila de Juneda retorna amb prova per a fèmines i júniors

El pròxim diumenge 8 de maig retorna al calendari el 3r Trofeu Vila de Juneda, que després de l'absència durant dues temporades a causa de la pandèmia torna a oferir la prova urbana per a fèmines en les recordades llambordes dels carrers de Juneda (les Garrigues), enguany sumant-s'hi també la participació de júniors. Per a tots ells, la prova serà puntuable per a la Copa Catalana.

La organització corre a càrrec del Club Ciclista Colla la Pedalada, organitzadors de la tradicional prova de Copa Critèrium a l'agost. El recorregut serà el mateix que en l’edició 2019, quan es va modificar degut a unes obres i a la celebració de Comunions a la Plaça l’Església. Es mantenen els trams de llambordí i la distància és lleugerament superior a la de la primera edició. El nombre de voltes s’ha ajustat a 40 voltes tant per les fèmines com pels juniors masculins.

Aquesta serà la tercera prova puntuable per a la Copa Catalana de Fèmines elit, sub23 i màster s'aquest 2022 després de les cites d'Agullana i Batet de la Serra a la Volta a Girona d'aquest cap de setmana. En canvi, en el cas de la Copa Catalana Júnior masculina, serà ja la sisena prova puntuable de la temporada 2022.

Les inscripcions estaran obertes fins la mitjanit del dimarts 3 de maig.

Horaris 3r Trofeu Vila de Juneda: