El Bruc corona els campions de Catalunya màster de carretera

02/05/2022

La 2ª Prova Ciclista El Timbaler del Bruc va ser aquest diumenge 1 de maig l'escenari de la disputa del Campionat de Catalunya Màster 2022. Un any després d'organitzar el Campionat de Catalunya de contrarellotge individual per a totes les categories, la organització a càrrec dels clubs ciclistes Els Culets Vermells i Bruckers juntament amb l’Ajuntament del Bruc (l'Anoia) va reunir a més de 280 ciclistes entre totes les categories de veterans.

La sortida la va donar el regidor d’esports del Bruc, en Cristian López, acompanyat dels seus homòlegs de les principals poblacions per on discorria la cursa i els presidents de les entitats organitzadores, en David Ferri de CC Els Culets Vermells i en Lluis Grau de CC Bruckers.

La matinal es va partir en dues sortides: 186 participants van prendre la sortida a la prova de màsters 30 i màsters 40, amb un recorregut de 87 quilòmetres per les carreteres que envolten les Muntanyes de Montserrat que es va decidir en un esprint de tres ciclistes en què el campió de Catalunya màster 30 Juan Antonio Rodríguez (CC Ratpenat) va superar al campió i subcampions màster 40, Raül Castello (AMBikes Agrupació Ciclista) i Richard Calle (CC Ratpenat).

Per la seva banda, 94 ciclistes van sortir a les 11:45h per disputar-se els títols de les categories màsters 50, 60 i fèmines en un recorregut de 63 quilòmetres. El nou campió de Catalunya màster 50 Eduard Vergés (Gicu) va dominar la prova en solitari, mentre que Federico Olmedillas (RCB Motor Begues) es feia amb el títol màster 60.

El calendari de veterans 2022 continuarà el pròxim 15 de maig amb la disputa de la 43ª Cursa de les Avellanes a El Milà (Alt Camp).