La Marxa BTT de Vilablareix celebra 15 anys

02/05/2022
Pedalades

La Marxa BTT de Vilablareix celebra 15 anys

Aquest proper diumenge 8 de maig tindrà lloc la 15ena edició de la Marxa de BTT de Vilablareix, que torna després d’un parèntesi de dos anys per la Covid-19.  El Club Ciclista Vilablareix, amb el suport de l’Ajuntament local preparen el retorn al calendari d’una marxa amb una gran participació que transcorre per les zones boscoses al voltant de Bescanó, Estanyol, Aiguaviva i Vilablareix.

Per aquesta edicicó es presenten dos recorreguts, un de curt de 25, amb un desnivell de 700 metres i un de llarg de 40 km, amb un desnivell de 1400.  La sortida serà a les 9 del matí, des del Pavelló Municipal de Vilablareix que serà el punt de trobada. Allà els participants podran recollir la seva placa a partir d’una hora abans, o si ho prefereixen el dia abans entre 12-13, o bé a la tarda entre 16 i 17 hores. Les inscripcions estaran limitades a 600 participants.  

Hi haurà una botifarrada al final de la prova, i d’altres serveis com servei de massatges i relaxació per als participants que vulguin, assistència mecànica a la sortida i arribada, i als avituallaments (1 a la curta i 3 a la llarga).