Júniors i cadets tenen nova cita de Copa Catalana a la Terra de Garnatxes

07/05/2022
Carretera

Júniors i cadets tenen nova cita de Copa Catalana a la Terra de Garnatxes

El pròxim dissabte 14 de maig, Gandesa (Terra Alta) serà l'escenari de la Terra de Garnatxes, prova per a júniors i cadet de la mà del Garantxa Bikers Club Ciclista, organitzadors també de la social elit/sub23 organitzada cada any a inici de temporada. Per a les dues categories la prova serà puntuable per a la Copa Catalana, en una prova que també tindrà la participació de les diferents categories de fèmines.

A les 15h serà el torn de la primera sortida, amb la prova per a cadets i júnior fèmines. Un recorregut de prop de 32km amb recorregut trencacames per les carreteres de Batea i Villalba dels Arcs que serà puntuable per la Copa Catalana cadet, que se seguirà definint aquest cap de setmana amb una cita imporant com és el Memorial Antonio Miguel. 

Per la seva banda, la prova per a júnior i fèmines elit/sub23 comptarà amb un recorregut de prop de 80 quilòmetres, fent dues voltes a un circuit més llarg que el de la primera cursa, amb prop de 500m de desnivell en cada volta. La prova serà puntuable per la Copa Catalana júnior, que amb el Trofeu Vila de Juneda d'aquest diumenge portarà ja sis proves disputades.

Les inscripcions per a les dues proves, que serviran de Campionat Provincial de les respectives categories, tancarà el pròxim dimarts a la mitjanit.