Lleida acull el Campionat de Catalunya de Criterium i Infantil amb el Trofeu Speed Republik

09/05/2022
Carretera

Lleida acull el Campionat de Catalunya de Criterium i Infantil amb el Trofeu Speed Republik

El pròxim diumenge 15 de maig, Lleida viurà una jornada molt important del calendari 2022 amb la disputa de dos campionats de Catalunya: en primer lloc, el Campionat de Catalunya Infantil per a totes les categories de promoció, mentre que les categories elit tindran una cita especial amb el Campionat de Catalunya de Critèrium.

Així doncs, el 5è Trofeu Speed Republik portarà primerament a les principals escoles de ciclisme de carretera de Catalunya, que disputarà proves per a totes les categories des de pre-benjamí tal com és habitual en el calendari de Copa Catalunya Infantil i que donarà els mallots de campions de Catalunya per a la categoria infantil de nois i noies. Un circuit de 1,8km serà el protagonista de la matinal, al que es donaran entre una i vuit voltes segons la categoria.

També seran premiades les tres millors escoles d'aquest Campionat de Catalunya amb Copes FCC.

Per la seva banda, una important novetat arribarà amb la celebració del Campionat de Catalunya de Critèrium, obert per a les categories des de cadet fins a màster 30 i 40. Un circuit urbà de 2,45km serà el protagonista, en primer lloc al final del migdia amb proves de 50km per a màster 30/40 i júniors, mentre que a la tarda serà el torn dels cadets (35km) i finalment la prova elit/sub23, que s'espera que recorrin un total de 65 quilòmetres.

En aquest cas, es coronaran els campions de Catalunya per a les categories cadet, júnior, sub23, elit i màster 30. Totes les categories de fèmines i la resta de categories de màster no ho seran per coincidència amb proves de Copa d'Espanya i de la Xallenge de Veterans, respectivament.

En les dues proves del 5è Trofeu Speek Republik, el límit d'inscripcions serà la mitja nit el dimarts 10 de maig.