El Massi-Tactic obté el primer Podi UCI de la Temporada a França

15/08/2022

El Massi-Tactic UCI Women’s Team, de Torroella de Montgrí (Girona), va aconseguir, de la mà de la sueca Nathalie Eklund, el primer podi de la temporada en categoria UCI. La corredora de les gironines va obtenir el tercer lloc individual de la classificació general a La Picto – Charentaise (1.2), una cursa de 119 km entre Poitiers i Châtellerault (França) disputada el diumenge passat, 14 d’agost. El dia abans, les empordaneses van córrer a La Périgord Ladies (1.2), de 120 km entre Sarliac-sur-l'Isle i Boulazac-Isle-Manoire, també a terres franceses.

A La Picto – Charentaise, Eklund va pujar al podi en una carrera molt renyida a la línia de meta i amb una cinquantena de ciclistes a l’sprint. La sueca ja havia obtingut el triomf a la Volta a Portugal, el juny passat. Abans de La Picto, el Massi-Tactic va disputar La Périgord Ladies, on Maaike Coljé i Aurela Nerlo van acabar al 14è i 16è lloc, respectivament. Durant el cap de setmana, també han pres part a les dues proves Corinna Lechner, Andrea Ramirez i Myriam Núñez

La propera cursa del Massi-Tactic serà del 26 al 28 d’agost a Itàlia, amb el Premondiale Giro Toscana Int. Femminile – Memorial Michela Fanini.El Mass