Dia Luctuós pel Ciclisme Català

21/08/2022
Federació

Dia Luctuós pel Ciclisme Català

Dia luctuós pel ciclisme català. Dos ciclistes han perdut la vida a la carretera i d'altres estan ingressats a l'hospital després d'un atropellament a un grup de nou ciclistes.
Des de la Federació Catalana de Ciclisme volem manifestar el condol a les famílies del Club Ciclista Rubí per tant sentida pèrdua així com trasmetre molts ànims a les famílies dels ciclistes que han rebut ferides de consideració i que estan lluitant per la seva recuperació.
Com cada cap de setmana, grups de ciclistes hem sortit a la carretera per gaudir de bona companyia i de la bicicleta, però com ja va sent massa habitual els ciclistes hem de compartir espai amb assassins que, amb una arma a la mà en forma de cotxe, es disposen a matar de forma indiscriminada.
És indiferent saber el nom del conductor assassí, tots els ciclistes sabem quin és el seu perfil, en quin estat físic es trobava quan ha matat, quina intencionalitat tenia i que després d'envair la via contrària i d'atropellar un grup indefens de ciclistes ja tenia previst marxar del lloc com si res hagués passat.
Què han de saber més els legisladors i els jutges per donar una resposta al col·lectiu ciclista? La notícia de l'endemà als mitjans de "llibertat amb càrrecs" és un insult!Algú té dubtes de com qualificar fets com els d'avui?
Els ciclistes no, són assassinats!

Algú té dubtes de com s'ha de tractar un assassinat? Els ciclistes no, presó!

Quants ciclistes més han de morir a la carretera?
Quantes famílies més hauran de plorar d'impotència?
Quantes manifestacions multitudinàries més de ciclistes s'hauran de fer per demanar una reacció contundent dels col.lectius que poden evitar aquest tipus d'actes?
Continuarem lluitant perquè actes com els d'avui no quedin en res!

Comissió Seguretat Viària

Federació Catalana de Ciclisme