La recuperada Lliga de Resistència BTT de Girona va tancar el seu calendari 2022 a Roses

12/09/2022

Aquest darrer dissabte 10 de setembre, la 3ª edició de la CronoXtrem BTT de Roses va posar el punt i final al calendari 2022 de la Lliga de Resistència BTT de Girona, que enguany es recuperava gràcies a la col·laboració del Club Ciclista Sarrià de Ter, el Club Ciclista La Bisbal, el Club d'Esports Roses i la Delegació de Girona de la Federació Catalana de Ciclisme.

El format busca una vivència més distesa de la competició del BTT, en unes curses que permeten la disputa de les proves per equips. Les proves consistien en fer el major número de voltes al circuit preparat pels organitzadors. Els temps, controlats per xip i la cursa es dona per finalitzada quan s’acompleixin les 3h del primer corredor passi la línia d’arribada. La resta de corredors han de finalitzar la cursa a mesura que vagin passant per l’arribada.

Així doncs, després de les cites de Sarrià de Ter (2 de juliol) i La Bisbal d'Empordà (13 d'agost), Roses feia de tancament del calendari, preparant un circuit de muntanya d'uns 5 quilòmetres i 180 metres de desnivell positius en un entorn de luxe. L'equip format per Gerard Blanch, Quim Garzón i el conegut pilot de motociclisme Maverick Viñales, rosinc que corria a casa, es va endur el triomf en categoria masculina, mentre que Judit Sánchez, Leslie Ana Rekow i Alba Lara Rose encapçalaven les classificacions femenines, amb Núria Súria com a millor classificada en categoria individual.