Sant Vicenç dels Horts va acollir la penúltima prova del calendari cadet i fèmines 2022

26/09/2022

La tarda d'aquest dissabte 24 de setembre, la 18ª edició de la Cursa Ciclista Bons Amics de Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat) va celebrar la penúltima prova de la temporada 2022 de carretera del calendari de Copa Catalana Cadet masculina i de la Copa Catalana de Fèmines Cadet, Júnior i Màster, reunint 72 ciclistes entre totes les categories.

El cadet Gerard Mora (UC Vilanova-Sagalés), que va protagonitzar una important escapada en solitari que el puja a la 5ª plaça de la Copa Catalana, la júnior Estefanía Jiménez (CAF Turnkey Engineering), la cadet Ainara Inarejos (Penya Ciclista Baix Ebre) i la màster Úrsula Ospina (Ratpenat Club Ciclista) es van endur la victòria en les diferents categories després dels 48 quilòmetres recorreguts en el circuit urbà a la zona de la Barruana de la localitat baixllobregatina, en la prova organitzada per la Penya Ciclista Bons Amics.

Així doncs, després de divuit dies de competició puntuables, Adrià Pericas (Purito-Tadesan-Nuria) té matemàticament assegurada la victòria a la Copa Catalana Cadet. Entre les Cadet, Júnior i Màster fèmines, després de sis proves lideren la cadet Núria Hidalgo (Costa Brava Mediterranean Foods) amb 294 punts pels 270 de Laura Martínez (Tot net-Terrassa), Laia Bosch (Costa Brava Mediterranean Foods) lidera entre les júniors amb 226 punts seguida per Estefanía Jiménez (CAF Turnkey Engineering) amb 220, mentre que Yulimar Milla (RCB Motor Begues) lidera en màster 30 i Úrsula Ospina (Ratpenat Club Ciclista), en màster 40.

En els dos calendaris, el Gran Premi Ajuntament de Sant Boi del pròxim 9 d'octubre representarà el final de la temporada.

Fotografia: Ajuntament Sant Vicenç dels Horts