La Lliga Catalana de Pumptrack continua en el Traçat de Begur el proper 30 d'octubre

24/10/2022
DHi

La Lliga Catalana de Pumptrack continua en el Traçat de Begur el proper 30 d'octubre

Deprés de l'èxit de la primera prova realitzada a Castellcir amb més de 70 participants, l'Associació Esportiva A tot i amb tot (ATIAT), amb la col.laboració de la Federació Catalana de Ciclisme i de l'Ajuntament de Begur, organitzen la segona prova de la Lliga Catalana en el Pumptrack del Mas d'en Pinc..
 
Tots els participants hauran de donar una volta al traçat empordanés a on novament  les mil.lèssimes seran les detonants.
La prova començarà a les 11h amb uns entrenaments oficials que serviran per establir l'ordre de sortida de la primera de les dues mànigues finals, essent la màniga de la final més ràpida la que puntuarà per la classificació final.
Hi poden participar tots els riders amb llicència federativa, ja sigui en categories absolutes en la Lliga Catalana de Pumptrack o en categories inferiors en la Mini Pumptrack kids. En el cas de què no disposin de llicència federativa, també hi haurà la opció de tramitar una llicència de dia i podran participar en la categoria Open.
 
Les inscripcions romadran obertes a la nostra web fins el proper dimarts 25 d'octubre!  PUMPTRACK: BEGUR | Federació Catalana de Ciclisme  
 
El Pumptrack de Begur es caracteritza per tenir un divertidíssim traçat a dalt d'un turó i amb el mar de fons.. I si li afegim el toc musical d'un Dj que ens acompanyarà el dia de la prova, el resultat pot ser espectacular en un municipi tan emblemàtic com és Begur.
Us hi esperem per compartir-ho!