Masquefa acull el Campionat de Catalunya de CX el pròxim diumenge

12/12/2022
Ciclocròs

Masquefa acull el Campionat de Catalunya de CX el pròxim diumenge

 Després d'una temporada intensa, arriba el compte enrere per la disputa del Campionat de Catalunya de Ciclocròs 2022. En la recta final d'una Copa Catalana de Ciclocròs que comptarà amb catorze dates puntuables, els campions de Catalunya 2022 es proclamaran el pròxim diumenge 18 de desembre a Masquefa (l'Anoia) en una de les proves insígnia del calendari del ciclocròs català, que enguany arriba a la cinquena edició.

El V Ciclocross Vila de Masquefa serà doncs la prova que acollirà el Campionat de Catalunya de CX d'aquesta temporada 2022, que el ciclocròs català tancarà d'una manera ben especial a principis del 2023 amb l'esperada disputa dels Campionats d'Espanya a Vic. La prova anoienca, plenament consolidada en el calendari català en els darrers anys, oferirà un espectacular circuit de 2,6 quilòmetres que es pot consultar a través del següent enllaç a Strava. Un circuit ben conegut en el calendari català, que en el darrer 2021 va viure les victòries de Jofre Cullel i Blanca Vallès.

Tomàs Misser i Jordina Muntadas són els vigents campions de Catalunya de Ciclocròs, amb els títols aconseguits el darrer 2021 a la Seu d'Urgell.

Les inscripcions al Campionat de Catalunya de Ciclocròs 2022, tant en les categories open com en les categories de promoció (des de pre-benjamins fins a infantils) tancaran la mitjanit del pròxim dijous 15 de desembre.

Horaris Campionat de Catalunya CX 2022 - Masquefa: