Finalitza Termini d'Inscripció d'equips de competició el 31 de Gener

18/01/2023
Federació

Finalitza Termini d'Inscripció d'equips de competició el 31 de Gener

La Federació Catalana de Ciclisme ja ha obert el seu procediment per a la presentació i inscripció d'equips de competició per la propera temporada 2023. Enguany, tot el procediment es realitzarà per la plataforma Playoff, on es donarà d’alta l’equip.
Tots els clubs amb equip de les modalitats de Carretera, Pista i BTT que participin a les Copes Catalanes i els diversos Rànquings Catalans, així com en competicions a nivell nacional, hauran de fer la inscripció del seu equip de competició.
 
CONDICIONS PER FORMAR EQUIP:
  • Els equips han de formar-se amb un mínim de 3 corredors, amb només l’excepció de patrocini individual, per al Para-ciclisme i el Descens amb corredors internacionals que porten un patrocinador inscrit a la UCI.
  • En les disciplines de carretera, els equips es formen d’una sola categoria, a partir de cadets, júniors, fèmines (totes), sub23/elit, i màsters (tots).
  • En pista i BTT els equips inclouen totes les categories a partir de cadets i fins a màsters (homes i dones). 
  • En BTT, els equips per la modalitat de XCM i XCUM inclouen totes les categories a partir de sub23 i fins a màsters (homes i dones). 
NOVETAT: Tràmit Inscripció d'equips
Cada club que vulgui formar equip haurà de realitzar la inscripció dins la plataforma Playoff. Accedir a la pestanya: EQUIP, on haurà de complimentar tots els camps d’inscripció i adjuntar la següent documentació:
  • Excel d’equip (enllaç de descàrrega a Documentació Equip* únic format vàlid excel .xls
  • Conveni Club/Patrocinador *
  • Disseny mallot de l’equip *
  • Titulació ROPEC o registre de col·legiat COPLEC del responsable d’equip *
  • Justificant pagament inscripció equip a RFEC (només en el cas de voler l’equip inscrit a nivell nacional)
   *Documents Obligatoris per tal de continuar amb el següent pas, on trobareu l’Albarà Manual i podreu realitzar el pagament de la taxa de gestió, patrocini i presència de marques comercials als mitjans de la FCC. 
Per tots els equips la taxa inscripció d’equip es de 10€.
Un cop la FCC ha validat l’equip i comprovat el pagament de l’albarà dels 10€, introduirà la publicitat/nom de l’equip al club, el qual ja podrà procedir a tramitar les llicències.
 
Inscripció d'equip català + RFEC (nacional)
Cada Club que vulgui formar equip de competició nacional, realitzarà el mateix tràmit a través de playoff. Haurà de realitzar el pagament de l’equip a la RFEC, en el següent numero de compte: ES87 2100 4494 1102 0010 2052 i adjuntar el comprovant de la transferència en el camp indicat.
 
Taxes inscripció equips nacionals/internacionals RFEC-UCI 2023
  • Equips UCI Pro Team, Continental Professional i UCI: 2.835€. (inscripció directament a la RFEC)
  • Equips femenins UCI, Equips BTT UCI, Equips pista UCI i Equips CX UCI: 282€ (inscripció directament a la RFEC)
  • Equips nacionals elit/sots23 carretera: 282€ (Inscripció per plataforma Playoff)
  • Equips nacionals Júniors carretera, fèmines (totes), BTT i Pista: 90€. (inscripció per plataforma Playoff)
  • Equips nacionals cadets: taxa nacional gratuïta, no cal adjuntar cap pagament a RFEC. (inscripció per plataforma Playoff)
La FCC vol recordar l’obligatorietat a tots els equips de competició, de tenir els tècnics amb titulació ROPEC i llicència de tècnic amb RC Professional.
 
 La fi de la moratòria del Règim sancionador de la Ley 3/2008, efectiva des del 1 de gener del 2019,  indica que "tothom que exerceix dins l’àmbit de l’esport i l’activitat física sense estar registrats al ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l’Esport a Catalunya), o col·legiats en el COPLEFC, no podran desenvolupar la seva activitat".
 
Les inscripcions d’equip per plataforma de playoff es tancaran el 31 de Gener del 2023.