Oberta la tramitació de la Targeta Bici 2023, amb dos tipus de cobertura

03/01/2023
Federació

Oberta la tramitació de la Targeta Bici 2023, amb dos tipus de cobertura

Des d'aquest dimecres està obert el procés de tramitació de la Targeta Bici 2023 dins de la campanya de llicències de la Federació Catalana de Ciclisme de la nova temporada. En aquesta ocasió, ho fa amb la novetat de la implantació de dues modalitats amb diferents nivells de cobertura: la Targeta Bici Bàsica i la Targeta Bici Plus.

La Targeta Bici és un producte pensat per usuaris de bicicleta amb finalitat no esportiva, especialitat per mobilitat urbana, interurbana i terrenys forestals. No es tracta d'un equivalent a una llicència esportiva, tot i que ofereix una assegurança de responsabilitat civil a tercers (siguin vehicles, persones, animals o mobiliari urbà o interurbà), assessorament, defensa i reclamació jurídica. Aquesta és la cobertura de la Targeta Bici Bàsica, que té un cost de 25€ en cas de tramitar-se a través d'un club i 30€ en cas de tramitar-se de forma independent.

La novetat d'aquest 2023 és la implantació de la Targeta Bici Plus, que també inclou cobertura d'assistència mecànica per avaria en qualsevol tipus de via: urbana, interurbana o forestal. Aquest tipus de producte tindrà un cost de 30€ en cas de tramitar-se a través d'un club i 36€ en cas de tramitar-se de forma independent.

La targeta té una validesa anual, estant activa fins el 31 de desembre de 2023, amb cobertura les 24h del dia. Mantenint el procediment igual que amb la llicència federativa, el seu format serà exclusivament digital i només s'hi podrà accedir a través de l'aplicació mòbil de la Federació Catalana de Ciclisme.