La Sorrera Bike Park estrena la Copa Catalana de DH 2023

13/02/2023
DH

La Copa Catalana de DH 2023 va donar el tret de sortida aquest diumenge 12 de febrer a La Sorrera Bike Park de La Garriga amb la primera de les quatre proves puntuables del calendari. Prop de 170 corredors es van donar cita en les diferents categories de la primera cursa de la temporada catalana de descens.

L’andorrà Àlex Iscla (Furious Bici Club) va ser el més fort en la categoria elit masculina i es va adjudicar la primera victòria de la temporada per davant de Pau Menoyo (Bike Abadesses Club Ciclista) i Sebastián Holguin (IJ Racing), que van completar el podi. En categoria femenina, la júnior Lisa Bouladou (Vélo Club Lodevois) va ser la més ràpida i va superar el temps de la noruega Johnset Mille (SK Rye), que es va emportar la victòria en la categoria elit. El podi de la categoria elit femenina el van completar les catalanes Aina González (St. Andreu Barca Moto Club) i Mireia Pi (La Tribu BTT Forallac).

La Sorrera Bike Park va acollir la primera de les quatre proves puntuables per a la Copa Catalana de DH 2023 i la temporada continuarà el 30 d’abril a la cursa de 4Riders (Avià) que, a més de ser puntuable per a la Copa Catalana, aquest any també acollirà el Campionat de Catalunya. (Tot el calendari complet)