Tot a punt per a la Gran Fondo Lloret Costa Brava

07/04/2023
Cicloturisme

Tot a punt per a la Gran Fondo Lloret Costa Brava

El diumenge 16 d'abril arriba una nova edició de la Gran Fondo Lloret - Costa Brava, una marxa cicloturista on els participants sentiran la brisa del mar Mediterrani de bon matí pedalant entre colls i ports de muntanya tan exigents com espectaculars. Amb el verd de les alzines, el turquesa de la Costa Brava i el mar com a teló de fons immillorable, la marxa serà emblemàtica i una gran oportunitat per gaudir del cicloturisme.

Per gaudir de la jornada s'han dissenyat dos recorreguts diferents perquè cada participant pugui escollir el que més li agradi. El recorregut llarg tindrà 160 quilòmetres i 2.700 metres de desnivell positiu i passarà per l'Alt de Sant Grau, Els Àngels, el Coll de la Ganga, Romanyà de la Selva i Mas Carbotí. Mentrestant, en el recorregut curt, els corredors s'hauran d'enfrontar a 90 quilòmetres i 1.400 metres de desnivell, on les dificultats muntanyoses més importants seran l'Alt de Sant Grau i Mas Carbotí. Els dos recorreguts tindran la sortida i l'arribada a Lloret de Mar i els punts d'avituallament seran a Llagostera i Sant Feliu de Guíxols.En el recorregut llarg s'hi afegirà un tercer punt d'avituallament a Calonge.

La marxa forma part del Circuit Català de Llarga Distància i de la Xallenge Catalana de Mitja Distància, que a final de temporada premiaran els ciclistes més regulars. Per a tots els participants es lliurarà un mallot GOBIK d'alta gamma, que serà obligatori durant la Gran Fondo Lloret – Costa Brava.