Gran participació a la Copa Catalunya Infantil BTT a Vilajuïga

17/04/2023
BTT

Gran participació a la Copa Catalunya Infantil BTT a Vilajuïga

Vilajuïga (Alt Empordà) ha estat aquest dissabte 15 d’abril la seu de la cinquena prova de la Copa Catalunya Infantil BTT, organitzada pel Vilajuïga Club Ciclista i amb una gran participació. Al voltant de 175 nens i nenes han participat de la tarda de ciclisme en les diferents categories i s’hi ha viscut un ambient de luxe.

En la categoria infantil masculina, la victòria ha estat una vegada més per a Santi Vall (Jufré Vic-ETB), que està sent el gran dominador de la categoria aquesta temporada, mentre que Emma Andreu (Bike Kids) ha estat la més ràpida en categoria femenina per davant de l’última campiona catalana infantil, Laia Rodríguez (La Torreta Bike).

En alevins, les victòries han estat per a Marc Danti (Jufré Vic-ETB) i per a Mariona Balcells (Bike Catalunya Club Esportiu). Marc Alejo i Mar Surrell, tots dos del CC Baix Ter, han guanyat en la categoria principiant. També han participat de la jornada els ciclistes de les categories prebenjamí i benjamí que, com és habitual, tenien reconeixement per a tots els participants.

La de Vilajuïga era la cinquena de les onze cites que hi ha enguany al calendari de mountain bike per a les categories de formació. La següent parada per a tots els nens i nenes serà el 30 d’abril a Tortosa.

Resultats de la Copa Catalunya Infantil BTT a Vilajuïga

  • Infantil: Santi Vall (Jufré Vic-ETB) i Emma Andreu (Bike Kids)
  • Aleví: Marc Danti (Jufré Vic-ETB) i Mariona Balcells (Bike Catalunya Club Esportiu)
  • Principiant: Marc Alejo (CC Baix Ter) i Mar Surrell (CC Baix Ter)
  • Benjamí i prebenjamí: Reconeixement per a tots els participants
  • Classificacions completes