Gran actuació de la selecció catalana als Campionats d’Espanya d’Enduro

23/04/2023
DHi

Gran actuació de la selecció catalana als Campionats d’Espanya d’Enduro

La selecció catalana va competir aquest dissabte 22 d’abril als Campionats d’Espanya d'Enduro disputats a Puntallana (La Palma, Canàries) i va aconseguir uns grans resultats amb dues posicions de podi.

El combinat català viatjava fins a La Palma amb quatre corredors, que tots ells van aconseguir resultats destacats. Ares Masip, vigent campiona de Catalunya, va aconseguir la segona posició en categoria Elit femenina. Després de liderar durant els tres primers trams de la prova, la catalana es va veure superada finalment per Sara Yusto, que va aconseguir revalidar el títol amb pocs segons de marge sobre Masip.

El major èxit de la delegació catalana va ser per a David Bosch, que va aconseguir la victòria i es va convertir en el nou campió d’Espanya en categoria sub23. El rider del Club BTT Fornells de la Selva, que el 2022 es va imposar a la Copa Catalana d’Enduro sub23, suma així un important èxit al seu palmarès.

Els altres dos representants de la selecció catalana a les Canàries van ser el campió de Catalunya Eduard Taberner, que va aconseguir una meritòria sisena posició en categoria elit masculina, i Pol Font, que va acabar 9è en la categoria júnior. Els Campionats d’Espanya també van deixar els podis dels també catalans Sara Gay, tercera en categoria elit femenina, i Néstor Rodríguez, tercer en categoria sub23 masculina.

Foto: Real Federación Española de Ciclismo