Inscripcions pels Campionats de Catalunya de CRI de l'Hospitalet de l'Infant

08/05/2023
Carretera

Inscripcions pels Campionats de Catalunya de CRI de l'Hospitalet de l'Infant

Aquest dissabte 13 de maig, l’Hospitalet de l’Infant (Baix Camp) serà la seu per a la disputa dels Campionats de Catalunya de Contrarellotge Individual (CRI) per a totes les categories des de cadets a màsters i també paraciclisme, en una jornada contra el rellotge organitzada per Promoevents Club Ciclista Esportiu.

L’organització ha preparat dos recorreguts per a la disputa dels campionats, tots dos vorejant la costa i amb sortida i arribada a la Via Augusta. El recorregut més llarg, per a les categories elit, sub 23, màster 30 i màster 40, tindrà 17,8 quilòmetres i el curt, per a la resta de categories, serà de 12,5 quilòmetres. Tots dos tindran un recorregut molt semblant d’anada i tornada i amb una petita pujada que es farà en les dues direccions.

L’any passat, els Campionats de Catalunya de CRI es van celebrar a Torregrossa (Pla d’Urgell), i van coronar a Guillem Suriñach i Mireia Benito com a campions de Catalunya de categoria elit. La cita de l’any passat va reunir més de 300 participants entre totes les categories.

La prova d’aquest any s’allargarà durant tot el dia. Les categories que disputen el recorregut curt (cadet, júnior, màster 50, 60 i fèmines i paracilisme) competiran al matí, amb la sortida del primer corredor a les 9.30 h i la finalització a les 13.30 h. Després, el recorregut s’adaptarà al circuit llarg (per a les categories elit i sub23 masculí i femení, màster 30 i 40) i el primer corredor de la tarda prendrà la sortida a les 16 h. El darrer corredor que creui la línia d’arribada dels Campionats de Catalunya ho farà a les 19.30 h. El temps estimat per a completar la carrera és d’uns 20 minuts al circuit curt i al voltant de mitja hora al llarg.

Les inscripcions per a la prova estaran obertes fins al dimarts 9 de maig a la mitjanit.