La Copa Catalana Màster viu una jornada espectacular amb la Prova Ciclista el Timbaler del Bruc

08/05/2023

El darrer dissabte 6 de maig va tenir lloc la 3a edició del Prova Ciclista el Timbaler del Bruc. Amb una matinal radiant de sol i bona temperatura, els corredores i corredores màsters van disputar la prova als voltants de la muntanya de Montserrat i amb arribada i sortida des de la localitat del Bruc (l'Anoia). La prova, organitzada pel Club Ciclista Els Culets Vermells, comptava amb el mateix recorregut de l'any passat, que va destacar per la seva duresa fent que els corredors creuessin l'arribada en solitari o en petits grups.

La primera cursa de la matinal, per màsters 50-60 i fèmines, es va decidir entre tres corredors que es van presentar al Bruc en primer lloc, sent el més ràpid  Francesc Orante, del CC Ratpenat. La segona cursa, destinada als màsters 30-40, va estar dominada per José Félix Talledo del LefaTeam va arribar en solitari després de marxar dels seus rivals a la darrera ascensió a l'alt de can Maçana. Per equips, el gran guanyador de la matinal va ser el CC Ratpenat, imposant-se a les dos curses., En fèmines la primera va ser la Vanessa Bastida en un sprint on es va imposar les dues companyes del CCRatpenat que li acompanyaven al capdavant de les fèmines.

Una jornada molt ben valorada pels participants per l'espectacularitat del seu recorregut en la que era la quarta prova de la temporada de la Copa Catalana Màster i Màster Fèmines, que continuarà aquest diumenge 14 de maig amb la disputa de la 3a edició del Gran Premi Vila d'Abrera (Baix Llobregat).