Les Roquetes acull la Copa Catalunya Infantil BTT amb èxit de participació

14/05/2023
BTT

Les Roquetes acull la Copa Catalunya Infantil BTT amb èxit de participació

170 participants s’han citat aquest diumenge 14 de maig al matí a la setena prova de la Copa Catalunya Infantil BTT, que s’ha disputat a Les Roquetes (Garraf) organitzada pel Bike Garraf Club Esportiu.

David Belmonte (Biketrial Torredembarra) ha aprofitat l’absència del líder del calendari Santi Vall (Jufré Vic-ETB) per adjudicar-se la victòria en categoria infantil a Les Roquetes. Emma Andreu (Bike Kids), en categoria femenina, s’ha emportat la victòria per davant de Laia Rodríguez (La Torreta Bike) i Martina Pellicer (CC Baix Ter).

Les victòries alevins han estat per a Gerard Solé (Cervera Penya Ciclista) i Jana Freixas (Cassà Bike), mentre que Marc Alejo (CC Baix Ter) i Mar Surrell (CC Baix Ter) han fet el propi en categoria principiant. En les categories benjamí i prebenjamí, com és habitual, s’ha entregat un reconeixement a tots els participants.

Després de la prova a Les Roquetes, el calendari escolar de BTT ja ha disputat les set primeres proves de la temporada i ha passat per El Vendrell, Altafulla, Sant Gregori, Almacelles, Vilajuïga, Tortosa i Les Roquetes. Els participants encara tindran dues cites més abans de l’estiu, que seran el 27 de maig a Vic i el 4 de juny a Fornells de la Selva. Per final de temporada quedaran l’Open Infantil One to One de Molins de Rei, el 16 de setembre, i l’Open Infantil Vila de Juneda, el 14 d’octubre.

Copa Catalunya Infantil BTT Les Roquetes

  • Infantils: David Belmonte (Biketrial Torredembarra) i Emma Andreu (Bike Kids)
  • Alevins: Gerard Solé (Cervera Penya Ciclista) i Jana Freixas (Cassà Bike)
  • Principiants: Marc Alejo i Mar Surrell (CC Baix Ter)
  • Benjamí i prebenjamins: Reconeixement per a tots els participants
  • Totes les classificacions completes