L'Open Girona BTT viu la seva darrera prova del 2023 a Sant Hilari Sacalm

03/06/2023
BTT

L'Open Girona BTT viu la seva darrera prova del 2023 a Sant Hilari Sacalm

Aquest dissabte 3 de juny, Sant Hilari Sacalm (la Selva) ha ofert la cinquena i darrera prova de l'Open Girona BTT-Càrniques Celrà 2023. L'open provincial gironí de BTT ha mantingut el seu èxit de participació durant tota la temporada en la prova organitzada pel Club Ciclista Ça-Calm Express, reunint uns 230 ciclistes entre les proves de les categories open i les Kids Cup per a les categories de formació. La prova ha servit per coronar a Pau Aguilera (Terbikes-Baix Ter) i Esther Villaret (Artsport-Unica Factory Team) cpm a vencedors final de l'open.

La victòria en aquesta darrera jornada de l'open gironí ha estat per a Mario Sinués (Amunt-TBikes-BH) que s'ha endut el triomf amb divuit segons d'avantatge respecte al vencedor final de l'Open Girona BTT 2023, Pau Aguilera (Terbikes-Baix Ter), que ja tenia la seva victòria assegurada a la general, i del vencedor sub23 Pau Viladelbosch (Terbikes-Baix Ter).

Per la seva banda, en la categoria femenina, una de les referències de la bicicleta de muntanya a nivell estatal com és Txell Figueras (Buff-Megamo) s'ha endut la victòria per davant de Júlia Pujol (Terbikes-Baix Ter) i d'Esther Villaret (Artsport-Unica Factory Team). Aquestes dues últimes s'estaven jugant jugant el triomf a la general de l'Open Girona després de la igualtat en la darrera prova disputada a Quart, amb victòria final per la segona. Per la seva banda, la vencedora sub23 ha estat Raquel Morilla (Biciequip Competició).

La prova selvatana també  ha servit de seu del Campionat Universitari Català 2023, un títol al que hi podien optar tots els estudiants de categoria Sub23/Elit Masculins i Femenins, de les Universitats següents: UAB, UB, UPC, UPF, URL, UIC, UOC, UAO, UdG, UdL, UVIC, URV. Els títols van ser per a Txell Figueras i Pau Aguilera.

Vilajuïga, La Jonquera, Castell d'Aro, Quart i Sant Hilari Sacalm han estat les cinc seus de l'Open Girona BTT 2023, que un any més ha comptatamb el suport de Càrniques Celrà. Inverse, col·laborador de la FCC, ha continuat aportant els mallots de líder, i també s'ha comptat amb el suport d’Olympia2, que com cada any està al costat del ciclisme de Girona i de Dr. Wheeler, amb obsequis als participants a totes les curses. 

Open Girona BTT Sant Hilari Sacalm:

  • Elit: Mario Sinués (Amunt-TBikes-BH) i Txell Figueras (Buff-Megamo)
  • Sub23: Pau Viladelbosch (Terbikes-Baix Ter) i Raquel Morilla (Biciequip Competició)
  • Júnior: Eric Ruiz (Unica Ciclista Palau) i Zaira Boter (Artsport-Unica Factory Team)
  • Cadet: Marc Julià (Artsport-Unica Factory Team) i Mireia Padrós (Biking Point)
  • Infantil: Damià Matamala (BTT Fornells) i Laia Rodríguez (La Torreta Bikes)
  • Fèmines Màster: Tatiana Luisi (Edibikes)
  • Màster 30: David García (Serrano Club Ciclista)
  • Màster 40: Antonio Olivares (Lefa Team)
  • Màster 50: Beni Montero (Girona Club Esportiu)
  • Màster 60: Pere Batllori (Bsix-Jormat)
  • Totes les classificacions completes de les proves open.
  • Classificacions de les proves de Kids Cup.