Celebrada amb èxit la 9a Estada Sóc Ciclista per a infantils i alevins

28/06/2023
Federació

Celebrada amb èxit la 9a Estada Sóc Ciclista per a infantils i alevins

Entre els darrers dies 26 i 28 de juny, la Federació Catalana de Ciclisme ha organitzat amb èxit la 9a edició de l'Estada Sóc Ciclista, tres jornades de formació per a ciclistes infantils i alevins en l'entorn del Velòdrom d'Horta-Miquel Poblet de Barcelona i estada a la Residència Àgora. Una activitat que un any més ha estat molt esperada, omplint les seves inscripcions en menys de 24 hores amb una quarantena de participants.

Els més petits del ciclisme català, molts d'ells part de les principals escoles d'arreu de Catalunya, han passat uns dies diferents practicant les diferents modalitats ciclistes: el trial, pista, BTT o BMX, aprofitant les instal·lacions del velòdrom barceloní i l'entorn del Parc Natural de Collserola, de la mateixa manera que s'han divertit amb tallers, gimcanes i jocs i han après amb tallers de nutrició o actitivats d'estiraments i formació tècnica.

Una gran experiència gràcies a la feina dels tècnics i a la confiança de les famílies que l'any vinent viurà ja la seva desena edició.