L'Open Barcelona BTT es tanca el pròxim 9 de juliol a Les Franqueses

04/07/2023
BTT

L'Open Barcelona BTT es tanca el pròxim 9 de juliol a Les Franqueses

El GP KH7 de Les Franqueses del Vallès que es disputarà el pròxim diumenge 9 de juliol serà la prova final de l'Open Barcelona BTT 2023, que aquesta temporada haurà comptat amb tres proves puntuables. La Unió Ciclista Les Franqueses organitza la matinal al circuit situat al Parc de Milpins, en una prova també puntuable pel rànquing nacional RFEC.

El circuit per a les categories open tindrà un recorregut de 5 quilòmetres, que s'adaptarà per les proves de la Kids Cup per a les categories inferiors (Més informació i inscripcions), també citades a la prova. El circuit dels pre-benjamins i benjamins serà de 1,08km, el dels principiants 1,67km i el d'alevins i infantils, 1,67km, al qual s'hi faran diverses voltes segons categoria.

Després de la disputa de les proves de Sant Vicenç dels Horts i Torrelles de Foix, l'open provincial barceloní està liderat per Lucas Zawadzky (Amunt-TBikes-BH) en categoria elit/sub23 masculina i la campiona catalana Noemí Moreno (73 Factory Team) en categoria femenina, i els seus vencedors rebran el seu reconeixement després de la disputa de la prova vallesana.

Les inscripcions es tancaran finalment la mitjanit del dijous 6 de juliol.