Marta Vilanova i Júlia Passarrius participen al Talent ID Camp del Team Novo Nordisk

07/07/2023
Carretera

Marta Vilanova i Júlia Passarrius participen al Talent ID Camp del Team Novo Nordisk

Les ciclistes catalanes Marta Vilanova i Júlia Passarrius, del Terrassa Ciclisme Club, han estat seleccionades per assistir al Talent ID Camp de l’equip americà Team Novo Nordisk que es fa a Pisa (Itàlia) des del dia 6 al dia 11 de juliol.

L’equip Novo Nordisk és un equip professional de ciclisme, integrat totalment per ciclistes diagnosticats de Diabetis tipus 1. És el primer equip de ciclisme professional del món amb ciclistes amb diabetis, un d'ells el terrassenc David Lozano, que aquest 2022 es va tornar a proclamar campió de Catalunya de ciclocròs.

L’equip Novo Nordisk ha realitzat dos campus virtuals per seleccionar als integrants del Talent ID Camp d’aquesta temporada, el primer del 31 de març al 2 d’abril i el segon del 14 abril al 16 d’abril. En aquests campus es feien diferents test esportius de manera virtual, per valorar el rendiment del ciclista. D’aquests dos campus s’han escollit els 25 millors ciclistes a nivell internacional per participar en el campus final que s’està organitzant en Pisa, Itàlia. 

La Marta, vigent campiona de Catalunya de velocitat absoluta, ja va participar en el campus que es va celebrar al 2019, aquest campus que es va celebrar a Atlanta, Georgia, Estats Units. En el cas de la Júlia, actual subcampiona catalana sub23 de contrarellotge, serà la seva primera participació en un stage que continua demostrant la seva progressió en el ciclisme.